Google Pixel 4 XL nasıl olacak?

Google Pixel 4 XL

Google’ın çok yakında tanıtacağı Google Pixel 4 XL modeli hakkında bugün yeni sızıntılar geldi. Google Pixel 4 XL, iPhone Xs’e rakip olacak!

Google, Android güncellemelerini direkt alan iPhone rakibi Pixel ailesine bu yılın sonunda yeni üye ekleyecek. Yeni telefonunu aylar öncesinden resmi olarak kendi gösteren Google, o saatten beri sızıntılarının önüne geçemiyor. Bugün ise Pixel 4 XL olarak isimlendirilecek olan model hakkında yeni bilgiler geldi.

Aktarılan bilgilere göre; Pixel 4 XL modelinde 6.25 inç büyüklüğünde ekran olacak. Bu ekranda çentik veya delik bulunmayacak. Ön tarafta yer alacak olan iki kamerayı kasanın içerisine monte edecek olan Google, arka bölümünde ise nihayet ikili kamera kurulumuna geçecek.

HTC U11+ için Android 9.0 Pie çıktı!

Pixel’in yazılımı sayesinde tek kamera ile çift kameralı telefonları tokatlayan Google, Pixel 4 modelleri ile çıtayı daha da yükseltecek gibi görünüyor. Ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacak olan Pixel 4 XL, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setinden ve minimumda 6 GB RAM’den alacak.

800 ile 900 dolar aralığında fiyata sahip olacağını düşündüğümü bu modeller, diğer Pixel modelleri gibi Türkiye’de maalesef ki satışa sunulmayacak. Umarım Google, bu kadar güzel özelliklere sahip olan telefonunda yine plastik malzeme kullanmaz ve Premium bir hissiyat sunar.

Google Pixel 4 XL