İşte Huwaei P30 Pro’nun video performansı!

Huawei P30 Pro

Önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan Huawei P30 Pro nasıl bir video performansına sahip? İşte bu sorunun yanıtı.

Bilindiği üzere Huawei yakında yeni P serisi cihazlarını tanıtacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni P serisi cihazların kamera yönüyle ön plana çıkması bekleniyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl satışa sunulan P20 Pro, 3 ana kamerasıyla sektörde bir ilke imza atmış ve pek çok üreticiye de ilham kaynağı olmuştu.

Galaxy S10 5G çıkış tarihi açıklandı

Bu sene tanıtılacak olan Huawei P30 Pro ise 5x optik zoom özelliği ile gelecek. Optik zoom özelliğinin sektör için yeni olmadığını düşünebilirsiniz. Zira daha önce optik zoom özelliğine sahip pek çok model vardı. Hatta akıllı telefonlardan önce de vardı. Fakat ilk defa bir üretici 3 ana kameraya sahip bir modeli optik zoom özelliği yerleştirecek. Dolayısıyla böyle bir kombinasyonun, nasıl bir performansa sahip olacağı da şimdiden merak konusu.

Huawei P30 Pro video performansıyla büyülüyor

Geçtiğimiz gün bir film yapımcısı olan Parker Walbeck yeni bir video yayınladı. Peki bu videonun P30 Pro ile alakası ne?

Walbeck, Meksika Cancun’da yakaladığı görüntülerin henüz tanıtılmamış üst seviye bir telefon ile çekildiğini açıkladı. Walbeck ayrıca bu telefonun kısa bir süre sonra tanıtılacağını da belirtiyor. Dolayısıyla geriye pek bir seçenek kalmıyor.

Yakın zamanda tanıtılacak olan kamera odaklı tek telefon Huawei P30 Pro. Böylelikle P30 Pro’nun video performansı da ortaya çıkmış oldu. Dilerseniz Walbeck’in çektiği görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.