Huawei’den yeni P30 paylaşımları

huawei p30

Huawei 26 Mart’ta resmiyet kazanacak olan yeni amiral gemisi modelleri için paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. İşte Huawei P30 için yapılan son paylaşımlar.

Mobil Dünya Kongresi’nde katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Mate X ile teknoloji tutkunlarının karşısına çıkan Huawei, merakla beklenen P serisi modellerini ise Mart sonunda tanıtacağını açıklamıştı.

Çinli üretici yeni amiral gemisi modelleri Huawei P30 ve P30 Pro’yu 26 Mart’ta Paris’te düzenlenecek olan özel bir etkinlikte tüm dünyaya tanıtacak. Peki bu sene gelecek olan yeni P serisi modelleri, teknoloji tutkunlarına ne gibi yenilikler sunacak?

Huawei P30 muazzam zoom özelliği ile büyülüyor

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl tanıtılan P20 Pro, 3 ana kamerasıyla sektördeki tabuları yıkmış ve önemli bir rol üstlenmişti. Dolayısıyla bu sene tanıtılacak olan Huawei P30 modellerinden de beklentiler hayli yüksek.

Yeni P serisi modellerinde “periscope zoom camera” adı verilen yeni bir teknolojinin kullanılacağını biliyoruz. Zaten Huawei’de yaptığı tüm paylaşımlarda bu özelliğe yoğunlaşmış durumda. Zira geçtiğimiz gün yapılan son Huawei P30 paylaşımları da tamamen telefonun zoom özelliğine yoğunlaşmış. Dilerseniz bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2019 03 10 11.00.04 Ekran Resmi 2019 03 10 10.59.56

Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli teknik özellikler açısından Mate 20 ile hemen hemen aynı kalibrede olacaktır. Yani aynı yonga seti, aynı ram ünitesi ve benzer dahili donanımlar. Fakat muazzam zoom özellikli bu kameranın hayli fark yaratacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Uygun fiyatlı Huawei Y7 2019 tanıtıldı