Huawei P30 ve P30 Pro tasarımı sızdırıldı

huawei p30 pro

Huawei’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modelleri nasıl bir tasarıma sahip olacak? İşte Huawei P30 ve P30 Pro’nun tasarımı hakkındaki detaylar.

Hali hazırda en çok telefon sevkiyatı gerçekleştiren 2. firma konumunda bulunan Huawei, pazardaki payını arttırarak Samsung’u devirmek istiyor. Bu bağlamda sağlam ve emin adımlar atan Çinli üretici, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda.

Muhtemelen önümüzdeki ay tanıtılacak olan Huawei P30 ve P30 Pro, şimdiden 2019’un en çok merak uyandıran cihazları arasında gösteriliyor. Hatırlanacağı üzere Çinli üretici geçtiğimiz yıl satışa sunduğu P20 Pro’da 3’lü ana kamera kurulumuna yer vererek sektördeki bazı tabuları yıkmıştı. Peki bu sene gelecek olan P serisi modelleri ne gibi yenilikler içerecek?

Huawei P30 böyle görünecek

Şimdiye kadar Huawei P30 ya da P30 Pro ile sızdırılmış net detaylar bulunmuyor. Fakat her iki modelin de Mate 20 serisinde kullanılan Kirin 980 ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Çinli üretici Huawei P30 ve P30 Pro modelinde tasarım anlamında da değişikliğe gidecek. En azından sızdırılan son görsellerden anladığımız bu.

huawei p30 pro 1

Spigen tarafından sızdırılan görsellere göre P30 ve P30 Pro selefi modellere göre oldukça küçük bir çentiğe sahip olacak. Bu da her iki modelde de 3D destekli ön kameranın yer almayacağı anlamını taşıyor.

huawei p30

Arka tarafa baktığımızda ise 3 olan ana kamera sayısının 4’e yükseldiğini görüyoruz. P30 Pro 4 ana kamera ile gelirken, P30 ise 3 ana kameraya sahip olacak.

Moto G7 serisi tanıtıldı