Honor 9x Pro özellikleri sızdı!

Honor 9X Pro

Çok yakında tanıtılacak olan Honor 9x Pro özellikleri ile karşımıza çıktı. Honor’un orta segment telefonu 9x Pro bakalım bizlere neler sunacak?

Huawei’nin alt markası olan Honor, uzun süredir orta segment telefonlar ile piyasayı domine etmeye başlamıştı. Orta segmentin kralı olan Samsung’u sıkıştıran Honor, en son Amerika’dan ağır bir darbe almıştı. Ancak iki ülke arasındaki buzların erimesi ile Honor yeni modellerini üretmek için kollarını sıvadı.

Honor 9x Pro ile karşımıza çıkacak!

Honor’un önümüzdeki günlerde 9x Pro adında orta segment yeni modelini tanıtması bekleniyor. 6.5 inç büyüklüğünde LCD ekran ile gelecek olan telefonda Kirin 830 yonga seti ve 4 GB RAM yer alacak. Telefonun arka bölümünde ise dörtlü arka kamera kurulumu yer alacak.

Huawei laptop modelleri yeniden Microsoft Store’da!

Arka kameralar; 48 Megapiksel ana kamera + 2 megapiksel derinlik + 2 megapiksel makro ve 8 megapiksel ultra geniş açı kamera şeklinde olacak. Cihazın ön bölümünde ise 25 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. 4.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefon 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Honor 9X Pro