İstanbul trafiği için çözüm önerisi!

İstanbul trafiği

Bugün kilitlenen İstanbul trafiği için çözüm önerisi ile karşınızdayız. Yandex Haritalar sayesinde İstanbul trafiği artık işkence olmaktan çıkacak.

İstanbul trafiği yıllardır çözülemeyen bir sorun olarak İstanbulluların çilesi haline geldi. Günden güne artan nüfus ve araç sayısından dolayı artık 3. köprü bile yetersiz duruma gelir hale geldi. Peki, İstanbul trafiğinden kaçmak için ne yapmanız gerekiyor? Aslında çözüm cebinizde yer alıyor.

İstanbul trafiği için çözüm!

Hemen hemen herkesin elinde akıllı telefonu var. Hatta akıllı telefonu olmayan kişi kalmadı desek bile doğru olur. iOS ve Android cihazınızdan uygulama mağazaları olan App Store ve Play Store’a girerek trafik sorunundan kurtulabilirsiniz.

App Store veya Play Store’un arama kısmına Yandex Haritalar yazarak uygulamayı indirin. Uygulama konum bilginize erişmek isteyecek buna evet diyin. Daha sonra gitmek istediğiniz yeri Yandex Haritalar uygulaması üzerinde aratın.

iOS 13 Public Beta çıktı! İndir!

Yandex Haritalar anlık olarak trafiğin nerede yoğun ve nerede müsait olduğunu size gösterecek. Uygulamanın size sunduğu güzergah seçeneklerinden en uygun olanını seçin. Bu işlemden sonra Yandex Haritalar sayesinde evinize, işinize veya gitmek istediğiniz konuma trafik çilesini çekmeden gidebilirsiniz.

iOS için Yandex Haritalar indir

Android için Yandex Haritalar indir

Yandex Haritalar uygulamasının çevrimdışı yani mobil internetiniz de olmadan çalıştığını belirtelim. Eğer bu uygulama sizi tatmin etmezse hem iOS hem de Android için Google Haritalar uygulamasını deneyebilirsiniz. iPhone’da ise Apple Haritalar uygulamasını kullanabilirsiniz ancak Apple Haritalar’ın diğer uygulamalar gibi gelişmiş olmadığını belirtelim.

İstanbul trafiği