iQOO Neo 7 Pro görselleri yayınlandı

iQOO Neo 7 Pro

4 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak olan iQOO Neo 7 Pro’nun tasarımını gözler önüne seren tanıtım görselleri yayınlandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. iQOO Neo 7 serisini bu yılın başında piyasaya sürdükten sonra mayıs ayında da Neo 8 serisini kullanıcılarla buluşturan şirket, şimdi Neo 7 serisine geri dönüyor ve bu seriye yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Hatırlayacağınız gibi şirket geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, iQOO Neo 7 Pro’nun 4 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacağını duyurdu.

Daha önce Çin’de piyasaya sürülen ve Çin’e özel olan iQOO Neo 7 Racing’in global versiyonu olarak lanse edilen iQOO Neo 7 Pro’nun 4 Temmuz’daki lansmanı için bekleyişimiz sürerken, iQOO’dan önemli bir paylaşım daha geldi. Şirket bu kez de telefonun tasarımını gözler önüne seren görselleri kamuoyu ile paylaştı.

iQOO şu ana kadar telefonun teknik özellikleri hakkında çok fazla detay paylaşmamış olsa da Neo 7 Pro, Neo 7 Racing ile neredeyse aynı özelliklere sahip olacağı için aslında özelliklerinin nasıl olacağını büyük ölçüde biliyoruz. Bildiğiniz gibi iQOO Neo 7 Racing, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahipti. 120 Hz yenilenme hızına sahip bu ekranın çözünürlüğü ise 1080 x 2400 pikseldi. 5000 mAh’lık bir batarya sahip olan Neo 7 Racing’de 120 W hızlı şarj özelliği bulunuyordu.

iQOO Neo 7 Pro’nun Racing modelinde de kullanılan Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacağı kısa süre önce Geekbench’te ortaya çıkan bilgilerle doğrulanmıştı. Telefonun teknik özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer detay arka kamerasının 50 megapiksellik f/1.9 ana lensi. Bu ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor.

iQOO Neo 7 Pro

Meta çalışanları Mark Zuckerberg’e güvenmiyor