Sorun: Yüzlerce iPhone X kullanıcısı, gelen aramalara cevap veremiyor

a4

Apple’ın “Geleceğin iPhone’u” olarak lanse ettiği iPhone X, eğrisiyle doğrusuyla gündemden düşmek bilmiyor. Şimdi de gelen aramaları cevaplama konusunda sıkıntılar var.

Ufak bir hatırlatma yapmamız gerekirse, iPhone X’in ülkemizdeki başlangıç fiyatı 6099 TL. Yurt dışında da 999 dolarlık bir başlangıç fiyatı var ki aslında cihazın oldukça yüksek bir fiyata sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bunun karşılığı olarak telefonun devrimsel bir özellik sunmadığını, neredeyse çerçevesiz tasarımı ve Face ID yüz tanıma sistemiyle ön plana çıktığını söyleyebiliriz.

Cihaz hakkında yeni konuşulanlar hakkında bilgi vermemiz gerekirse, iPhoneX’te gelen aramalara cevap verebilmek bazen çok zor. Yüzlerce kullanışı, Apple forumlarında konuyla ilgili şikayet belirten mesajlar paylaşıyor.

Cihaz hakkında yeni konuşulanlar hakkında bilgi vermemiz gerekirse, iPhone X'te gelen aramalara cevap verebilmek bazen çok zor. Yüzlerce kullanışı, Apple forumlarında konuyla ilgili şikayet belirten mesajlar paylaşıyor.

Diyelim ki bir iPhone X’iniz var ve size bir arama geldi. Bazen o aramaya hemen cevap veremiyorsunuz, çünkü telefonu açmak ya da aramayı iptal edebilmek için gerekli olan tuş ibareleri hemen ekranda belirmiyor, 5-10 saniye arasında bir sürede beliriyor. Bu da oldukça ciddi sonuçlar doğurabilir.

Apple’ın konu hakkında özel bir güncelleme üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Gerçekten de iPhone X’in hem satış performansı hem de kullanım performansı anlamında pek de tatmin edici olmadığı görülüyor.

Samsung Galaxy A8 kutu açılış videosu (Unboxing)