iPhone SE 3 Apple için büyük bir kilometre taşı olabilir!

Apple, iPhone cihazları taramasıyla ilgili endişelere yanıt verdi

Analistlerin iddialarına göre iPhone SE 3, uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle şirketin satışlarının büyük bir bölümünü oluşturacak.

iPhone SE 3 Apple için büyük bir kilometre taşı olabilir! Apple, dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alıyor. Şirketin birçok akıllı telefonu ve bilgisayarı var. Bunun dışında giyilebilir cihazlar ve tabletler de üreten firma, dünya çapında iyi satış rakamlarına ulaşıyor.

Yayınlanan raporlara göre yeni uygun fiyatlı iPhone SE 3, Apple için büyük bir kilometre taşı olabilir.

iPhone SE 3, Apple’ın satışlarını büyük ölçüde artırabilir!

8 Mart’ta tanıtılan iPhone SE 3, şirketin uygun fiyatlı akıllı telefonu olarak piyasaya çıkacak. Cihazda 5G teknolojisi, iyi kameralar ve şirketin en güçlü işlemcilerinden biri olan A15 Bionic yer alıyor. Bu sayede akıllı telefon, kullanıcılara oldukça iyi bir deneyim sunacak. Analistlere göre Apple’ın satışları bu cihaz sayesinde önemli ölçüde artacak.

iPhone SE yeni detaylarla

JP Morgen’in Kasım 2021’de yayınladığı rapora göre iPhone SE 3, 1,4 milyar Android kullanıcısına ve 300 milyon eski iPhone kullanıcısına hitap edecek. Bu bize cihazın büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi. Etkinlikten 24 saat önce yayınlanan yeni raporlar da bu durumu destekliyordu.

Ayrıca CFRA Research analisti Angelo Zino tarafından yapılan açıklamaya göre şirket 469 dolarlık fiyat etiketini koruyabilirse birçok kişi iOS işletim sistemine sahip iPhone SE 3 ile ilk kez tanışabilir. Bu, şirketin bu yılki iPhone satışlarını büyük ölçüde artırabilir.

IDC analisti Ryan Reith, yeni iPhone SE 3‘ün şirketin iPhone satışlarının yüzde 10’unu oluşturmasını bekliyor. Ayrıca cihazın çoğunlukla ABD, Batı Avrupa ve Japonya’da satılacağını düşünüyor. Bazı analistler ise, cihazın yeterince ilgi çekici olmadığını ve iyi bir satış başarısı elde edemeyeceğini düşünüyor.

Çin genetik mühendisliğinde önemli hatalar yaptı: Genetiği değiştirilmiş çocuklar