iPhone pembe ekran problemi çözüldü: Kullanıcıları çileden çıkarmıştı

iPhone 13 cihazlarındaki yazılım hatası şaşırttı

iPhone pembe ekran problemi sonunda çözüldü. Kullanıcıları adeta çileden çıkaran bu sorun bizzat Apple tarafından giderildi. Peki şirket bunu nasıl başardı?

Genellikle akıllı telefon devlerinin ürettiği son cihazlarda hiçbir hata olmaması beklenir. Yüksek fiyatlarla satışa sunulan bu cihazlar ne yazık ki bazen beklenmeyen problemlere neden olabiliyor. Özellikle Apple bu tür durumlarda çok sert tepkiler alabiliyor.

Teknoloji devinin son cihazı olan iPhone 13 modellerinde benzer problemler yaşanıyor. Kullanıcılar sürekli olarak pembe ekran sorunu ile karşılaşıyor. Bu durum ciddi bir memnuniyetsizlik yarattı. Apple iPhone 13, amiral gemisi olmasına rağmen pembe ekran hatası vermesi nedeniyle sert eleştirilere maruz kalmıştı.

iPhone pembe ekran problemi ortadan kaldırıldı

Apple markasının son cihazı olan iPhone 13 modellerinde bazen donmalar yaşanabiliyordu. Ayrıca cihazda yer yer yavaşlama ve çeşitli renk değişimleri görülebiliyor. Tüm bu problemler Apple tarafından atlatıldı. Yayınlanan bir yönergede pembe ekran probleminin nasıl giderileceği anlatıldı.

iPhone pembe ekran problemi

Öncelikle kullanıcıların ayarlar bölümünden genel butonuna tıklaması gerekiyor. Burada yazılım güncelleme seçeneğine dokunup güncellemeyi indirebilirsiniz. Ayrıca pembe ekran hatası verilen uygulamaların silinip tekrar yüklenmesi ile sorun giderilebilir.

Apple store mağazaları yeniden açılıyor: Karar verildi

iPhone pembe ekran problemi ortadan kaldırılamazsa Apple destek hattına ulaşıp durumu bildirebilirsiniz. Bazı kullanıcıların iPhone 13 cihazları değiştirildi. Eğer kronik bir soruna sahipseniz Apple size ait olan iphone 13 cihazını değiştirebiliyor. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.