Pembe iPhone 6s tekrar gündemde!

pembe altin sarisi rose gold iphone 6s

Yarın akşam Türkiye saatiyle 20.00’da Apple, şimdiye kadar yaptığı en büyük etkinliği düzenleyecek, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerini duyuracak. Bugün ise bitmek tükenmek bilmeyen pembe iPhone 6s iddialarına bir yenisi daha eklendi.

pembe-altin-sarisi-rose-gold-iphone-6s

Yeni iPhone modellerin yer alacak bazı teknik özellikler kesinleşti ancak pembe iPhone 6s ve iPhone 6s Plus konusunda hala şüpheler var. Bugün ortaya çıkan bir kutunun iPhone 6s’e ait olduğu iddia edildi. Fotoğraftaki iPhone 6s modelinin ise pembe olduğu görülebiliyor.

Aslında bu renge pembe demek ne derece doğru tatışılır çünkü “rose-gold” olarak adlandırılan bu rengin Türkçe’de bir karşılığı yok. Altın sarısı ve pembenin karışımı olan renk, mat pembeyi anımsatıyor. Yukarıdaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi yırtık bir iPhone kutusu yer alıyor ve iPhone’un kenarlarında pembe tonları dikkat çekiyor. Artık bu fotoğraftan sonra bize soracak olursanız “rose-gold” iPhone 6s ve iPhone 6s Plus duyurulacak diyebiliriz ancak Apple son dakika golü atabilir. Gelişmeler için yarın akşam takipte kalın.

Amazon’dan 50 Dolarlık tablet geliyor!