iPhone kiralama hizmeti ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Apple bir iPhone donanım abonelik hizmeti planlıyor

iPhone kiralama hizmeti son dönemlerin en fazla dikkat çeken konuları içerisinde yer alıyor. Peki bu yeni sistem nasıl işleyecek?

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Apple iPhone kiralama hizmeti başlatıyor. Kendi ekosistemini genişletmeye özen gösteren şirket teknoloji dünyasında ses getirmeye devam ediyor. Yaşanan birçok gelişme ile birlikte yeni dünyayı kendisine göre entegre etmeye çalışan Apple büyük oranda başarılı oluyor.

ABD’li teknoloji devi ile ilgili ilginç iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Bir tür abonelik çalışması üzerinde duran marka herkesin iPhone kullanmasını istiyor. Apple bu abonelik tabanlı model ile birlikte kullanıcıların belirli ücretler ile iPhone kiralamasını istiyor. Yakın zamanda bu yeni projenin devreye girmesi bekleniyor.

iPhone kiralama hizmeti genişleyecek

Konuyla ilgili ortaya çıkan detaylara baktığımızda sadece iPhone değil aynı zamanda iPad modellerinin de kiralanacağı söyleniyor. İsteyenler iPhone veya iPad modellerini belirli bir süre için abonelik kapsamında kiralayabilecek. Böylece hem iPhone hem de iPad kullanan kişi sayısının artırılması bekleniyor.

iPhone kiralama hizmeti

Apple genellikle kullanıcı sayısını artırmaya çok özen gösteren bir marka. Bu nedenle yeni abonelik sistemleri geliştirmeye devam ediyor. Hem donanım hem de yazılım boyutunda birçok yeni kiralama hizmetleri sunmaya çalışıyor. Tüm bunlara ek olarak Apple One ve Apple Care sistemlerinin yine benzer abonelik yöntemleri ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Apple, ‘CODA’ ile En İyi Film Oscar’ını kazanan ilk yayıncı oldu

iPhone kiralama hizmeti çalışmalarına hız veren şirket 2022 yılı içerisinde sistemi başlatacak. Sosyal medyada konu ile ilgili paylaşılan düşüncelere baktığımızda büyük bir beğeni kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz bu yeni sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?