Martı yeni kiralama hizmetini açıkladı: Çok ses getirecek!

Martı kullananlar Ankara'da

Türkiye’de elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak hayatına başlayan ve sonradan çok büyük bir rağbet gören Martı, yeni kiralama hizmetini paylaştı. Bu yeni hizmet büyük ses getirecek gibi görünüyor.

Martı girişimini birçok kişi bilir ancak Martı yeni kiralama hizmetini muhtemelen ilk defa duyacaksınız. Verdiği hizmeti bilmeyenler bile yaşadıkları o büyük gelişimi az çok duymuştur. Şirket sadece 1 yıl içerisinde bile ciddi büyüme kaydetti. Martı, ağır bir trafik sorunuyla karşı karşıya olan İstanbul için büyük bir alternatif olmuştu.

Her ne kadar yaz aylarında Scooter modelleri oldukça büyük bir rahatlık sunsa bile yine de kışın işler değişiyor. Kış aylarında Scooter kullanmak olumsuz hava koşulları nedeniyle büyük problemler yaratıyor.

Martı elektrikli araçlarla geliyor

Martı girişimi, Scooter sonrasında şimdi de elektrikli araç hizmeti vermeye hazırlanıyor. Sosyal medya uygulaması olan Instagram üzerinde yayınlanan bir paylaşım, bunu kesinleştirdi. Aslında böyle bir proje İstanbul için önemli bir ihtiyaçtı.

Martı yeni kiralama hizmetini

Martı girişiminin kurucusu tarafından paylaşılan “On binlercesi sokağa çıktığında İstanbul’a yakışacak mı?” isimli fotoğraf herşeyi daha net bir şekilde ortaya koydu. Oldukça konforlu bir araç olduğu farkedilen elektrikli martı otomobiller, henüz trafiğe çıkmak için hazır değil. Bunu sağlayabilmeleri için bazı eksiklikleri tamamlamaları gerekiyor.

Bu eksikliklerden bir tanesi de amblem. Ayrıca gerekli tüm yasal izinler için beklemedeler. Araçların İstanbul trafiğine göre dizayn edilmesi gerekiyor. Hem taksiciler hem de araç kiralama şirketlerinin buna nasıl bir tepki göstereceği merakla bekleniyor.