Apple Store bakıma alındı! İndirim mi geliyor?

Apple Store

Apple’ın iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, aksesuar ve diğer ürünlerini sattığı Apple Store bakıma alındı. Online mağazanın bakımdan çıkmasının ardından ürünlerin fiyatlarında indirim yapılması bekleniyor.

Apple CEO’su Tim Cook, geçtiğimiz ay Türkiye’deki satışlardan memnun olmadığını dile getirmişti. Tim Cook, Türkiye için özel bir fiyatlandırma politikası izleyeceklerini de belirtmişti. Ancak bu indirimler için henüz net bir tarih verilmemişti.

Apple Store bakıma alındı! İndirim mi geliyor?

Bugün ise Apple; iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, aksesuar ve diğer ürünlerini sattığı online mağazası sürpriz bir şekilde Apple Store’u bakıma aldı.25 Mart’taki etkinlik öncesi bakıma alınacağı düşünen mağazanın, bir anda bakıma alınması, indirimlerin etkinlik öncesi uygulanacağının sinyalini veriyor.

Ancak bu indirimlerden büyük bir şey beklememek gerekiyor. Örneğin; iPhone Xs Max’in fiyatı maksimumda 9.000 TL bandına inecektir.

iOS 13 alacak cihazlar hangileri?

Bu bakım indirimin habercisi de olmayabilir. Bakım sonrası sadece AirPower gibi yeni aksesuarların eklendiğini de görebiliriz. Bakalım Apple, Türkiye’de uyguladığı fahiş fiyatlandırma politikasından bu bakım sonrası vazgeçecek mi?

Apple Store