iPhone fiyatları 2023 başında tekrardan artabilir!

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Apple döviz kurlarında yaşanacak olan artış öncesinde tedbirlerini almak istiyor. Cupertino merkezli şirket 2023’ün hemen başında tüm ürünlerinin fiyatlarını güncelleyebilir. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

iPhone fiyatları 2023 başında tekrardan artabilir! Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple yeni iPhone modellerini geçtiğimiz Eylül ayında tanıttı. Türkiye de dahil olmak üzere pek çok pazarda satışa sunulan iPhone 14 modelleri adeta yok sattı. Elbette bunda yaşanan çip krizinin de büyük bir etkisinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

iphone 15 2

Keza çip krizi nedeniyle iPhone üretiminin yavaşladığı biliniyor. Hal böyle olunca Apple bazı pazarlara stok yetiştirmekte zorlanıyor. Garip olsa da bu pazarlar arasında Türkiye’nin de bulunduğunu belirtelim.

Apple Watch kilit açma hatasını düzeltecek güncelleme geldi

iPhone fiyatları 2023 başında tekrardan artabilir!

Hali hazırda iPhone 14 satın almak için bir teknoloji mağazasına giderseniz alamazsınız. Çünkü stok yok. İşte fitilin ateşlendiği nokta da tam olarak bu kısım. İddialara göre Apple yeni stoklarla birlikte iPhone modellerinin fiyatlarını da yükseltmeyi planlıyor. Yani önümüzdeki ay yenilenecek olan stoklarla birlikte iPhone fiyatları da zamlanmış olacak.

iphone 15

Peki bu zamlardan etkilenmeden iPhone almak mümkün mü? Evet mümkün. Hali hazırda Apple Store’a gidip iPhone kaydı yaparsanız bir ay sonra şimdiki fiyat üzerinden yeni iPhone modeline kavuşmuş olacaksınız.

Aksi takdirde söylentiler doğruysa, stokları beklemeniz durumunda zamlı fiyatlar üzerinden alım yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Tabi ki tekrardan belirtelim. Bu sadece bir söylenti. Belki de Apple telefon fiyatlarını arttırmaz.

Motorola Moto X40 sertifika alırken görüldü