LCD ekranlı iPhone bir ay gecikecek

LCD ekranlı iPhone

Apple’ın bu yıl satışa sunacağı üç yeni akıllı telefondan biri olması beklenen LCD ekranlı iPhone, yeni iPhone X’ten bir ay sonra satışa çıkacak.

Bildiğiniz gibi Apple bu yıl üç yeni iPhone modeli satışa çıkarmayı planlıyor. iPhone X (2018) ve Plus modelinin yanı sıra bir de daha uygun fiyatlı iPhone modelinin satışa sunulması bekleniyor. Yeni iPhone X ve X Plus beklendiği gibi eylül ayında çıkacak. Ancak daha uygun fiyatla gelecek LCD ekranlı iPhone’un gecikeceği söyleniyor.

LCD ekranlı iPhone’un çıkışı ekim ayına kalacak

Her üç modelin de eylül ayında düzenlenecek etkinlikte resmen tanıtılması bekleniyor. Ancak iPhone X (2018) ve Plus versiyonu aynı ay satışa çıkarcek, LCD ekranlı modelin çıkışı ekim ayına kalacak. Apple’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, LCD ekranların üretimine ağustos ayında başlanacağını gösteriyor. Bu da telefonun OLED ekranlı modellerden bir ay geç çıkmasına neden olacak.

iPhone X’in çok pahalı bulunmasının arından bu yıl daha uygun fiyatlı bir model çıkaracak Apple, bu yeni iPhone’da bazı önemli özelliklere yer vermeyecek. 3D Touch özelliğinin yanı sıra cam arka panel ve çift arka kameranın da bu modelde yer almayacağı iddia ediliyor.

Yahoo Messenger 20 yılın ardından kapanıyor