iPhone 8 Plus, video kaydında ne kadar başarılı?

iphone 8 plus 1

Apple’ın kısa süre önce satışa sunduğu iPhone 8 Plus, yenilenen çift ana kamera modülüyle nasıl bir video performansına sahip? İşte yanıtı.

Bilindiği üzere Apple, yeni nesil iPhone modellerini geçtiğimiz günlerde satışa sundu. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, iPhone X nedeniyle şimdilik arka planda kalmış gibi görünüyor. Zira tasarım çizgisinin iPhone 7 ile aynı olması, kullanıcıların bu cihazlara karşı daha mesafeli olmasına neden oldu. Fakat yine de Apple, iPhone 8’den hayli umutlu görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde profesyonel bir fotoğrafçı, iPhone 8 Plus kamerası ile çektiği bazı fotoğrafları paylaşmış ve cihazın kamerasının fotoğraf anlamında son derece başarılı olduğunu belirtmişti. Peki işin video kısmında işler nasıl? Bu sorunun yanıtı da profesyonel görüntü ve renklendirme yönetmeni Matteo Bertoli’den geldi.

İtalyan yönetmen, iPhone 8 Plus ile 4K çözünürlükte film tadında bir video çekti. Bertoli’nin çektiği videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

iPhone 8 Plus’ın kamera anlamında son derece başarılı bir cihaz olduğu son derece açık diyebiliriz. Zira telefonun yetersiz ışık altında bile çektiği fotoğraflar takdire şayan. Öyle görülüyor ki video performansı için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Zira Betoli’de iPhone 8 Plus’ın video performansını yeterli bulmuş. İtalyan yönetmen bu kameranın bir telefondan beklenebilecek tüm özelliklere sahip olduğunu vurguluyor.

Bakalım iPhone 8 Plus’ın kamerası, telefonun satış rakamlarında ne derece etkili olacak. Bekleyip göreceğiz.