iPhone 7 ve iPhone 8 satışaları yasaklanabilir!

iPhone 7 ve iPhone 8

Apple ile Qualcomm arasındaki patent davası günden güne kızışıyor. Şimdi de Almanya’da iPhone 7 ve iPhone 8 satışlarının yasaklanması gündeme geldi. Peki, iPhone satışları neden yasaklanacak?

Apple ile Qualcomm gerginliği devam ediyor. Çin‘de Qualcomm’un yasağını delmek için iOS 12.1.2 güncellemesi ile uygulamaların kapatma animasyonunu sadece Çin için değiştiren Apple, bu sefer Almanya cephesinden gol yedi. Qualcomm’un patent davasına Almanya’da destek verecek gibi görünüyor. Bu yüzden bazı iPhone modellerinin satışı yasaklanabilir.

iPhone 7 ve iPhone 8 satışları Almanya’da yasaklanabilir!

Almanya tercihini Qualcomm‘dan yana kullanıp firmayı haklı bulursa; iPhone 7, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin satışı Almanya’da yasaklanabilir. Bu tip haberler ile yıllardır karşılaştığınızın farkındayız. Her dönem iPhone satışları yasaklanıyor! diye haberler çıkıyor.

Ancak durum hiç bu kadar ciddi olmamıştı. Qualcomm geri adım atmak yerine tüm hatları ile Apple’a saldırıyor. Patent ihlali yapıldığı resmi olarak kanıtlanırsa, bu sefer gerçekten iPhone satışları yasaklanabilir.

iOS 12.1.2 yeniden yayınlandı! Peki, yeni sürüm nasıl yükleniyor?

iPhone 7 ve iPhone 8

iPhone satışlarının yasaklanması Apple cephesi için kötü olacak. Hele ki Almanya gibi büyük bir pazarda yara almak Cupertinolu firma için iyi olmayacaktır.