iPhone 7 Pro ve iPhone 7 Plus farklı telefonlar!

iphone 7 ailesi

Apple tarafında iPhone 7 Pro ve iPhone 7 Plus isimlendirmeleri son günlerde gündemi sıkça meşgul ederken yeni bir iddia ortaya çıktı!

Apple, önümüzdeki ay iPhone 7’yi duyuracak. Ancak bir süredir merak edilen isimlendirme konusunda ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Eğer iddialar doğruysa Apple, iki değil üç farklı iPhone modeli duyuracak. İşte detaylar.

iPhone 7 Pro ve iPhone 7 Plus aynı değil farklı cihazlar!

İsimlendirme konusunda teknoloji basınında iPhone 7 Pro ve iPhone 7 Plus şeklinde tahminler uzun süredir yapılıyor. Ancak yeni bilgi bu iki farklı ismin aynı telefona ait değil, farklı telefonları işaret ettiğini vurguluyor. Yani Apple, iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro olmak üzere toplamda üç farklı telefon duyuracak. Peki bu telefonları birbirlerinden ayıran detay ne olacak? Cevap büyüklük ve çift kamera!

İddianın kaynağı MacOtakara ve MacRumors isimli kaynaklar. Kaynaklarda yayınlanan bir fotoğraf bu farkı açık bir şekilde ortaya koyuyor. Aşağıda görebileceğiniz üzere toplamda üç farklı iPhone modeli bulunuyor. En sağda yer alan cihaz iPhone 7, ortada yer alan cihaz iPhone 7 Plus, solda yer alan çift kameralı cihaz ise iPhone 7 Pro olarak bekleniyor. Sizce Apple böyle bir çeşitlendirmeye gider mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

iphone-7-modelleri

Sony Xperia E5 inceleme