Huawei MateBook artık klavye hediyeli!

huawei matebook klavye

Geçtiğimiz ay duyurulan Huawei MateBook isimli Windows 10’lu tablet artık klavyesiyle birlikte satılıyor. Huawei, Windows 10 konusunda ısrarlı.

Çinli Huawei, geçtiğimiz ay bir ilke imza atarak Windows 10 işletim sistemi bir tablet bilgisayar duyurmuştu. Huawei MateBook ismiyle duyurulan 12 inç büyüklükteki bu tablet şimdi tüketicilerin ilgisini çekmesi için klavye hediye ediyor.

Huawei MateBook kampanyası

Microsoft’un internet sitesinde başlatılan kampanya oldukça dikkat çekici. Son zamanlarda Apple ve Microsoft arasındaki tablet kavgasını da düşündüğümüzde bu rekabeti Microsoft tarafına çekebilecek bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz. Son günlerde Apple ve Microsoft, tablet konusunda birbirlerini eleştiren videolar paylaşıyor.

699 dolardan başlayan fiyatlarla satılan Huawei MateBook’u Microsoft’un sitesinden alan kullanıcılara 129 dolar değerindeki Huawei MateBook Portfolio klavye hediye ediliyor. Ancak dokunmatik kalem hediye edilmiyor. Kalem isteyen kullanıcılar için fiyat 59 dolar. Tabletin sadece başlangıç fiyatının 699 olduğunu, üst donanım seviyelerinde fiyatın 1199 dolara kadar çıktığını hatırlatalım. Kampanyanın kalıcı olup olmayacağı bilinmiyor.

Windows 10’lu Huawei tablet henüz ülkemizde satılmıyor ancak ilerleyen dönemlerde Türkiye’de de satılması söz konusu olabilir. Benzer bir kampanya ülkemizde de dikkat çekici olacaktır. Son olarak kısa bir süre için yine Huawei tablet alan kullanıcılara 3 aylık Hulu aboneliği de hediye ediliyor.

Sony Xperia E5 inceleme