iPhone 6 Hakkında Yeni Bilgiler

iPhone 6 Hakkında Yeni Bilgiler

Apple’ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 6 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. iPhone 6’ya ait oldu iddia edilen yeni görseller ortaya çıkarıldı.

Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6 ile ilgili ardı ardına bilgiler gelmeye devam ediyor. Son sızıntılara göre  Samsung Galaxy S5, iPod Touch, iPhone 5s ve iPhone 6 modellerini karşılaştıran görseller yayınlandı. Karşılaştırmalı görsellerle birlikte iPhone 6’nın tasarımı hakkında yeni bilgilere ulaşabilmek mümkün.

 iphone 6 1

Bir önceki sızıntı bilgilerine göre 135.3×71.9×6.1 mm boyutlarında olduğu iddia edilen iPhone 6’nın Çin’den yeni görüntülerle birlikte 138x67x7 mm boyutlarında olduğu iddia edildi. Tabi bu verilerin ne kadar doğru olduğunu şuan için doğrulayabilecek durumda değiliz.

 iphone 6 5

Görünüşe bakılırsa Çin’de üretilecek olan telefonun  güvenliği tamamen çökmüş durumda ve her gün yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Bu görüntüler arasında sadece karşılaştırma değil günlük hayatta yer alan görsellerde mevcut. Apple’ın iPhone 6’yı  Ağustos ayında duyrması bekleniyor. Etkinliği tarihine kadar daha fazla sızıntı görelinin yayınlanacağını tahmin ediyoruz. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Akıllı Telefon Satışlarında En Çok Hangi Şirketler Kar Ediyor?