iPhone 15 tasarım detayları sızdırıldı

Apple, işçi şikayetleri ile uğraşıyor

Tüm iPhone 15 modellerinin Dynamic Island ekran çentiğine sahip olacağı bildiriliyor. Ancak standart varyantlar, 2024 yılına kadar ProMotion ekranlarını içermeyebilir.

iPhone 15 tasarım detayları sızdırıldı. Bir sonraki yıl, tüm iPhone 15 serisinin iPhone 14 Pro’nun Dinamik Adası’nı içereceği bildiriliyor. MacRumors tarafından tespit edilen bir tweet’te ekran analisti Ross Young, Apple’ın tüm 2023 iPhone’larda ekran çentiğini standart hale getirmesini beklediğini söyledi.

Apple Watch kilit açma hatasını düzeltecek güncelleme geldi

Ek olarak, şirketin daha uygun fiyatlı modellerde bu özelliği “destekleyemeyen” bir tedarik zinciri nedeniyle ProMotion 120Hz ekran teknolojisini Pro varyantlarına özel tutacağı bildiriliyor. Bir sonraki tweet’te Young, Apple’ın teknolojiyi 2024’te daha ucuz iPhone’lara damlatma olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

iphone 14 pro 2

iPhone 15 tasarım detayları sızdırıldı

İlerleyen her yeni iPhone’da Dynamic Island standardını oluşturmak, özellikle geliştiricileri bu özellikten yararlanmaya teşvik etmek için Apple için çok mantıklı olacaktır. Bazı uygulamalar, eğlence özellikleri için çentiği zaten kullanıyor. iOS 16.1 bu yıl daha sonra geldiğinde, Dynamic Island ayrıca Apple’ın Canlı Aktiviteler API’si ile de çalışacak.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Ayrıca, standart iPhone’u mevcut cihazlarını elinde tutan tüketiciler için daha çekici hale getirecek bir özellik. iPhone 12, iPhone 11’e göre büyük bir yükseltme iken, iPhone 13 ve iPhone 14 daha az heyecan vericiydi. Birkaç yıllık bir iPhone’dan gelmiyorsanız, en yenisini satın almak için fazla bir neden yok ve bu Apple’ın karı için pek iyi değil.

Amazon kurucusu Jeff Bezos dünyanın en zengin ikinci insanı unvanını kaybetti