iPhone 14 kamera sorunları ile gündemde

iPhone 14 Pro Max

Yeni bir iPhone 14 Pro veya Pro Max satın alan kullanıcılar garip bir sorunla karşılaşabilir: kontrol edilemeyen lens hareketi (9to5Mac aracılığıyla).

iPhone 14 kamera sorunları ile gündemde. Web’de yayınlanan videolarda ve şikayetlerde gösterildiği gibi, bazı kullanıcılar kameralarını Instagram, Snapchat veya TikTok gibi üçüncü taraf bir uygulamada açarken kameralarının sallandığını ve hatta korkunç bir gürültü çıkardığını fark ettiler.

iphone 14 pro 2

Apple YouTuber Luke Miani, Twitter’a iPhone 14 Pro Max kamerasının Snapchat kullanırken nasıl titrediğini ve fotoğrafı tamamen bulanık hale getirdiğini gösteren bir video yayınladı. Ayrıca, lensten gelen ve kulağa gerçekten hoş gelmeyen bir uğultu veya tıkırtı sesini de net bir şekilde duyabilirsiniz.

iPhone 14 Max

iPhone 14 kamera sorunları ile gündemde

Şimdiye kadar, hata iPhone’un Kamera uygulamasını etkilemiyor gibi görünüyor, bu da sorunun Apple’ın donanımından ziyade üçüncü taraf uygulama yazılımıyla ilgili olduğu anlamına gelebilir. Instagram, Snapchat ve TikTok’un özellikle iPhone 14 Pro için bir güncelleme göndermesi gerekebilir. Yine de, bunun kameranın kendisine ne tür bir hasar (varsa) yaptığını bilmiyoruz, bu da 1000 $ ve üstü bir cihazdan bahsederken biraz korkutucu.

iPhone 14 Pro Max

The Verge, sorunun farkında olup olmadığını görmek için Apple’a ulaştı ve ayrıca Instagram, Snapchat ve TikTok’a bunu düzeltmek için olası bir güncelleme üzerinde çalışıp çalışmadıklarını sordu. Haber gelir gelmez sizi de konuyla ilgili olarak tekrar haberdar edeceğiz.

Realme Watch 3, Avrupa’da satışa çıkıyor