iPhone 15 serisi için bir iyi bir de kötü haber var!

iOS 15.1 ile gelen SharePlay nasıl kullanılır?

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone serisi iPhone 15, henüz tanıtımına neredeyse 8 ay olmasına rağmen daha şimdiden gündemi meşgul etmeye başladı.

iPhone 15 serisi için bir iyi bir de kötü haber var! Akıllı telefon dünyasının en popüler modeli hangisi diye soracak olursak, muhtemelen yanıt iPhone olacaktır. Yüzünü ilk defa gösterdiği 29 Haziran 2007 tarihinden bu yana sektörün en ilgi çekici cihazı olmak özelliğini koruyan bu isim, henüz birkaç ay önce son modelleriyle gün yüzüne çıkmıştı. Henüz diyoruz çünkü iPhone 14 serisinin tanıtılmasının üzerinden sadece 4,5 ay geçti ve daha şimdiden sektör iPhone 15 haberleriyle çalkalanmaya başladı.

Şarj girişi bulunmayan iPhone

Aslında yeni iPhone serisinin 2023 yılının Eylül ayında tanıtılacağını ve daha neredeyse bu tarihe 7,5 ay olduğunu biliyoruz. Ancak söz konusu telefon iPhone olunca, sızıntılar süre tanımıyor. Gelen son bilgiler ise serinin Pro modelleri hakkında bilgi veriyor.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 serisi için bir iyi bir de kötü haber var!

Daha önce pek çok defa dillendirilen o iddia bugün bir kez daha karşımıza çıktı. Buna göre iPhone 15 serisinde önemli bir isim değişikliği olacak ve iPhone 15 Pro Max modeli karşımıza iPhone 15 Ultra olarak çıkacak. Üstelik iPhone 15 Ultra kavisli bir ekran yapısına ve daha ince kenar çerçevelerine sahip olacak. Yeni tasarım bekleyen iPhone kullanıcıları için bu saydıklarımız iyi haber olarak değerlendirilebilir ancak duyumlar sadece iyi haberlerden ibaret değil.

iOS 15, Apple Health uygulama verilerini doktorlara aktaracak

Ünlü duyumcu Ming-Chi Kuo’da söz konusu yeni isim ve tasarım değişikliği haberlerini doğrularken, iPhone 15 Ultra modelinin A17 Bionic yonga setini kullanacak olmasından kaynaklı olarak iPhone 14 Pro Max modeline göre daha pahalı bir fiyattan satılacağını iddia etti. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konulara ilişkin daha ne gibi yeni söylentiler duyacağız.

Erotik film yıldızları Onlyfans içerik üreticisi oldu!