Elon Musk Twitter için yeni özellikler duyurdu

Twitter hatası yüzünden insanların çıplak fotoğrafları yayınlandı

Ünlü iş insanı Elon Musk, resmi Twitter hesabı üzerinden söz konusu platforma gelmesi planlanan yeni özellikleri duyurdu.

Elon Musk Twitter için yeni özellikler duyurdu. İş dünyasının gerek açıklamalarıyla gerekse yaşantısıyla en çok konuşulan ismi Elon Musk. Her şeyi gibi Twitter’ı satın alması da olay olan Musk, şirketi devraldıktan kısa bir süre sonra büyük bir işten çıkarma operasyonu başlatmıştı. Ayrıca şirketteki pek çok eşyayı da satışa çıkaran ünlü iş insanı, ilk icraatı olarak ise mavi tik simgesini ücretli hale getirmişti.

Elon Musk, anket sonucuna göre Twitter'ı bırakabilir

Twitter Blue olarak duyurulan bu ücretli abonelik sistemi, şimdi daha geniş bir özellik havuzuna sahip olacak. Elon Musk’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalara göre Twitter Blue abonesi olan kullanıcılar, Twitter’da dolaşırken reklamlarla muhatap olmak zorunda kalmayacak.

Elon Musk Tesla hissedar davası ile boğuşuyor

Elon Musk Twitter için yeni özellikler duyurdu

Tabii bu her Twitter Blue abonesi için geçerli değil. Bu abonelik sisteminde katmanların bulunacağı ve bahsi geçen özelliğe sahip olan aboneliği satın almanız gerektiğini belirtmiş olalım.

Elon Musk, banlı hesaplara af sunacak

Buna ek olarak kullanıcılar, gelecek haftalardan itibaren diğer dillerde yapılan paylaşımları kendi dillerinde ana sayfalarında görüntüleyebilecek. Bu da özellikle Japonya’dan paylaşılan gönderilerin daha görünür hale gelmesini sağlamış olacak. Söz konusu yeniliklerin ne zaman platformda yer alacağı henüz belli değil ancak bunun için çok uzun süre beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Son zamanlarda çok fazla kullanıcı kaybeden Twitter’ın bu hamlelerle beraber kan kaybını durdurması beklentiler arasında.

Marvel Avengers için 30 Eylül’den sonra destek kesilecek