iPhone 15 Pro kamera özellikleri ile seviye atlayacak

Şarj girişi bulunmayan iPhone

Apple’ın yeni amiral gemisi serisi iPhone 15’in Pro modelleri bu defa da kamera kaliteleriyle ön plana çıkacak gibi görünüyor.

iPhone 15 Pro kamera özellikleri ile seviye atlayacak. Dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Apple, yeni iPhone 15 Pro modellerindeki LiDAR tarayıcısını yeni bir tedarikçi ile geliştirmeyi planlıyor.

iOS 13.4.5

Analist Ming-Chi Kuo, Sony’nin Lumentum ve WIN Semiconductors yerine iPhone 15 Pro modellerindeki Dik-Çıkış Yüzeyi Yayan Lazer (VCSEL) için tek tedarikçi olarak seçileceğini açıkladı. Bu değişikliğin güç tüketimini azaltacağı veya aynı güç tüketimi altında daha iyi ToF performansı sağlayacağı öngörülüyor.

iPhone 6 Plus icin onarım programi basladi

Bu yeni teknoloji, iPhone 15 Pro modellerinde kamera ve potansiyel artırılmış gerçeklik (AR) uygulamalarında önemli gelişmeler sağlayacak. Sony’den yeni ToF VCSEL çözümü, VCSEL ve sürücü IC’yi entegre edecek ki, bu da LiDAR tarayıcısının daha iyi ToF performansı sunabileceği ve daha az güç tüketebileceği anlamına geliyor. Bu teknoloji Gece Modu, düşük ışıkta fotoğraf çekme ve Sinematik modda büyük faydalar sağlayabilir.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro kamera özellikleri ile seviye atlayacak

En son işlemci ve ekran teknolojisiyle birleştirildiğinde, bu yeni ToF sensörü iPhone 15 Pro modellerini şimdiye kadar ki en güçlü tasarruflu cihazlar haline getirebilir. Bu iyileştirme, Apple’ın yeni bir A17 Bionic çip ve yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığımızı daha önce duymamız nedeniyle, iPhone 15 Pro modellerinin pil ömrünü devrim niteliğinde değiştirebilir. Tabi daha bu cihazların tanımına yarım yıldan uzun bir süre olduğu düşünüldüğünde, henüz bu iddiaların doğruluğundan emin olabilmek için çok erken. iPhone 15 Pro kamera özellikleri ile seviye atlayacak.

Galaxy A34 teknik özellikleri ile heyecanlandırdı