iPhone 15 planları şimdiden tepki topladı!

iPhone 14 Pro Max

Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Apple’ın iPhone 15 ile ilgili olduğu iddia edilen planları, markanın hayranları tarafından yoğun şekilde eleştirilmeye başlandı.

iPhone 15 planları şimdiden tepki topladı! Amerikalı teknoloji devi Apple, geçmişi bir hayli eskiye dayanan bir marka. Apple ile özdeşleşen iPhone’ın Eylül ayı itibariyle satışa sunulan yeni serisi de, şirketin gelişimini gayet iyi bir şekilde ortaya koyuyor. 4 farklı model olarak karşımıza çıkan iPhone 14 serisine baktığımız zaman en çok dikkat çeken husus, Pro modellerle standart modeller arasında git gide açılan makas oldu.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Buna göre iPhone 14 ve iPhone 14 Plus bir önceki serinin tasarımını aynen korurken, iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max modellerinde ise Dinamik Ada verilen bambaşka bir tasarımı görmüştük.

iPhone 14 Pro

iPhone 15 planları şimdiden tepki topladı!

Bununla birlikte başta Mark Gurman olmak üzere pek çok duyumcu, iPhone 15 serisinde iPhone 15 Pro Max yerine iPhone 15 Ultra’yı göreceğimizi belirtiyor. Ancak bugün ortaya atılan başka bir iddia, sektörde adeta bomba etkisi yarattı.

iPhone 14 hayal kırıklığı

Bilindiği üzere Apple iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinin satış rakamlarından hiç memnun değil. İşte buradan yola çıkan duyumcular, markanın iPhone 15 serisi ile birlikte iPhone 15 Pro Max modelini değil iPhone 15’in standart 6,1 inçlik modelinin fişini çekeceğini dile getirdi. Tabi bu iddiaların ortaya atılmasıyla birlikte Apple’a yönelen tepkiler de çığ gibi arttı. Nitekim her ne kadar orijinal boyut çoktan aşılmış olsa da, standart iPhone modelleri hala Apple’ın ilk modellerini anımsatan cihazlar olarak markanın hayranları tarafından en çok tutulan modellerin başında geliyor.

The Witcher Unreal Engine 5 için müjdeli haber!