iPhone 14 Pro renk seçenekleri belli oldu

iPhone 14 Pro Max

Apple, önümüzdeki günlerde yeni nesil iPhone 14 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazır ve resmi duyurudan önce, cihazlarla ilgili zaten çevrimiçi sızdırılmış birkaç ayrıntı var.

iPhone 14 Pro için gelen son sızıntılar arasında kesinleşen bir bilgi renk konusunda oldu. Weibo’da sızdırılan Apple iPhone 14 Pro kukla modelleri , telefonun beş renk seçeneğiyle sunulacağını ortaya koyuyor. Daha önce görmüş olduğumuz standart Altın, Grafit ve Gümüş renklerinin yanı sıra iki yeni renk olan Mavi ve Mor renkleri de kullanıcılara sunulacak.

 iPhone 14 Pro

Bu, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerinin yeni bir Mor renkte sunulacağını iddia eden önceki sızıntılarla uyumludur. Şu anda yeni renk seçeneğinin Pro modelleriyle sınırlı kalacağı düşünülüyor.

Raporlara inanılırsa, Mor renkli iPhone 14 Pro, aydınlatma koşullarına göre renk tonunu değiştiren benzersiz bir kaplamaya sahip. Birkaç yıl önce Apple, iPhone 12 serisi modelleri için Mor renk seçeneğini sunmuştu.

Şirket, 7 Eylül’de Apple’ın Watch Series 8 modelleriyle birlikte yeni nesil iPhone 14 serisini piyasaya sürmesinin beklendiği bir lansman etkinliği planladı. Ayrıca, Ekim ayında yeni giriş seviyesi iPad ve M2 destekli iPad Pro’nun piyasaya sürüleceği başka bir etkinliğe ev sahipliği yapması bekleniyor.

Samsung yeni nesil Exynos 1380 işlemciler üzerinde çalışıyor