iPhone 14 Pro kullanıcıları için güzel haber!

Apple yeni güncellemesi ile saldırılara karşı tam koruma sağlayacak

Dünyanın en popüler harita uygulamalarından biri olan Google Maps, iPhone 14 Pro kullanıcılarına özel bir yenilik getirmeyi hedefliyor.

iPhone 14 Pro kullanıcıları için güzel haber! Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan iPhone 14 serisi, teknoloji tutkunlarının ikiye bölünmesine neden olmuştu. Bir grup teknoloji meraklısı iPhone 14 serisinin yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu kabul ederken, diğer grup ise iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modellerinin neredeyse selefleriyle aynı olmasını son derece rahatsız edici olarak nitelemişti.

iphone 14 pro

İşte aslında bu iki grubun aynı seri hakkında farklı düşüncelere sahip olmasının arkasında yatan en önemli neden, Pro modelleriyle Standart modeller arasında her geçen gün biraz daha açılan fark. Üstelik bu fark iPhone 14 Pro ve Pro Max modelleriyle her zamankinden daha belirgin hale geldi.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

iPhone 14 Pro kullanıcıları için güzel haber!

Pro modellerini bu kadar ayrıcalıklı kılan şey ise tabi ki sahip oldukları Dinamik Ada özelliğiydi. Tanıtıldığı günden bu yana tartışmaların odağında bulunan Dinamik Ada özelliği iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinin adeta yok satmasını sağlarken, şimdi bu özelliği destekleyen bir açıklama da Google Maps’ten geldi.

iPhone 14 Pro kablosuz şarj sorunu yaşıyor

Popüler harita ve navigasyon uygulaması, yakın zamanda servis edeceği bir güncelleme sonrasında, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde bulunan bu ayrıcalıklı özelliği kullanabilir hale gelecek. Bir diğer ifade ile güncelleme sonrasında “Canlı İzleme” yeteneği kazanacak olan Google Maps, bu sayede telefon ekran kilidinin açılmasına gerek duymadan yol tarifini Dinamik Ada üzerinden yapabilecek. Şimdi gözler bu güncellemenin paylaşılacağı tarihe çevrildi. Bakalım verilen sözler ne zaman tutulacak.

iPhone 15’te USB-C olabilir! Ancak her şarj kablosuyla uyumlu olmayacak!