2019’da 11 yeni iPhone modeli tanıtılacak!

iphone

Apple’ın bu yılın son çeyreğinde tanıtacağı yeni iPhone modelleri için ilk sertifika EEC’den alındı. Cupretino merkezi şirket bu yıl 11 farklı iPhone ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Apple, önümüzdeki dönemde yeni nesil iPhone modelleriyle karşımıza çıkacak. Apple’ın XR, XS ve XS Max’ın devamı niteliğinde 3 farklı model tanıtması bekleniyor. Fakat EEC’de yer alan rapora göre Cupretino merkezli şirket 11 farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkacak.

11 farklı iPhone geliyor!

Elbette buradaki kasıt 11 yeni iPhone modeli değil. Temelde yine 3 ya da 4 model olacak. Fakat Apple her dahili depolama alanı için farklı bir model numarası verdiği için toplamda 11 farklı model varmış gibi görünüyor.

Genel olarak bakıldığında her model için 3 farklı depolama alanının kullanıldığını biliyoruz. Belki Apple bir sürpriz yapıp uygun fiyatlı SE modelini de önümüzdeki Eylül ayında tanıtır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Son söylentilere göre Apple’ın önümüzdeki dönemde tanıtacağı iPhone modellerinde kamera sayısı arttırılmış olacak. XS ve XS Max’ın devamı niteliğindeki modellerde 3 ana kamera kullanılması bekleniyor. XR’ın devamı olan modelde ise tek ana kameradan, çift ana kameraya geçileceği iddia edilmekte. Sonuç olarak yeni iPhone modeller ile ilgili tüm detayları bu yılın son çeyreğinde öğrenmiş olacağız. Bekleyip göreceğiz.

iOS 13 güncellemesi hangi modellere gelecek