Yeni Honor MagicBook 14 tüm dengeleri değiştirebilir

honor google play

Honor tarafından resmen doğrulanan yeni dizüstü bilgisayar kompakt yapısıyla dikkat çekerken donanımsal özellikleriyle de göz dolduruyor.

Yeni Honor MagicBook 14 tüm dengeleri değiştirebilir. Uzun yıllar Huawei’nin alt markalarından biri olarak yaşamını sürdüren Honor, daha sonra bu firmadan ayrılarak bağımsız bir marka şeklinde kendi yoluna gitmeye başlamıştı. İlk zamanlar reklam ve tanıtım anlamında sıkıntılar çeken ve artık Huawei’nin bir alt markası olmadığını, tam tersine bağımsız bir şirket olduğunu anlatmakta zorlanan Çinli firma, şimdilerde ise her şeyi yoluna koymuş gibi görünüyor.

MagicBook V 14

Akıllı telefon sektöründe üst üste başarılı modellerle adından bahsettiren Honor için sırada dizüstü bilgisayar dünyası var. Zaten bir süredir yatırım yaptığı bu pazara şimdi de yeni MagicBook modeliyle çıkmak isteyen şirket, daha önce birçok defa olduğu gibi yine AMD’ye güveniyor.

honor google play

Yeni Honor MagicBook 14 tüm dengeleri değiştirebilir

Honor tarafından resmen doğrulanan ve tam ismi Honor MagicBook 14 (2022) AMD Ryzen Edition olan yeni dizüstü bilgisayar, adından da anlaşılacağı üzere gücünü AMD’den alacak. Çinli şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre AMD Ryzen 6000 serisiyle donatılacak olan bilgisayarın ekran boyutu ise 14 inç olacak.

Honor MagicBook

Hız, verimlilik ve performans için OS Turbo teknolojisinden faydalanacağı düşünülen Honor MagicBook 14, grinin 2 tonuyla satışa sunulacak. 15,9 mm’lik kalınlığıyla gayet iyi bir iş çıkartmışa benzeyen Çinli şirket, yakın zamanda düzenleyeceği bir tanıtımla bu cihaz hakkında merak edilen diğer detayları da paylaşacak.

Moto Edge 30 Ultra’nın 200 MP kamerasıyla çekilmiş ilk fotoğraf