iPhone 13’ün ekran yenileme fiyatı telefondan pahalı!

iPhone 13 modellerinden bazıları EEC tarafından onaylandı

Apple, her sene düzenli olarak açıkladığı, ekran değişim ücreti ve batarya yenileme bedellerini açıkladı.

iPhone 13’ün ekran yenileme fiyatı telefondan pahalı! Apple tarafından geçtiğimiz günlerde resmen tanıtılarak satışa sunulan iPhone 13, teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından yapılan açıklamada, şirketin yeni amiral gemisi pozisyonunda olan iPhone 13‘ün olası bir ekran yenileme bedelinin ve yine batarya değişim ücretlerinin ne kadar olacağı duyuruldu.

Yapılan açıklamaya göre iPhone 13 Pro Max‘ın ekranını değiştirmek isterseniz ödeyeceğiniz bedel tamı tamına 3.199,00-TL. Eğer, “ben bu paraya gider yeni telefon alırım” derseniz hiç de haksız sayılmazsınız. Çünkü bu fiyata Samsung ya da Huawei gibi büyük markaların orta alt segment ya da Redmi, Honor gibi daha az bilinen markaların orta üst segment akıllı telefonlarını rahatlıkla alabilirsiniz.

iPhone söylentili uydu aramaları yalnızca belirli alanlarda çalışacak

iPhone 13’ün ekran yenileme fiyatı telefondan pahalı!

Listeye bakmaya devam ettiğimiz zaman, iPhone 13 Pro ve iPhone 13‘ün ekran yenileme ücretinin 2.749,00-TL, iPhone 13 Mini‘nin ise 2.349-TL olduğunu görüyoruz. Apple batarya konusunda ise biraz daha ılımlı gibi görünüyor. Buna göre hangi modelin olursa olsun bataryasını değiştirmek istemeniz halinde ödemeniz gereken tutar 649,00-TL olacaktır.

Tabi burada hemen bir noktayı yeniden hatırlatmakta fayda var, aslında Apple’ın bu fiyat skalası dolar bazlı düşünüldüğünde o kadar da yüksek görünmüyor. Ancak son zamanlarda artan döviz kuru, bu örnekteki gibi ithalata yönelik ürünlerin fiyatlarının olumsuz fiyatlanmasına neden oluyor.

İkinci el otomobil fiyatları durdurulamıyor!