iPhone 13 güncelleme aldı bile

tr3

iPhone 13 ve diğer birçok Apple ürününün piyasaya sürülmesinden sadece bir hafta sonra, yeni modellerin alıcılarının, sorunsuz bir müzik çalmayı engelleyen bir hata nedeniyle cihazlarını güncellemeleri gerekecekti. 

MacRumors tarafından hem iPhone 13’ün hem de yeni Apple iPad’lerin bu müzik hatasından etkilendiği öne sürüldü. Apple, kullanıcıları cihazlarını güncellediklerinde hızla düzeltilebilecek Apple Music hatası hakkında bilgilendiren bir tavsiye yayınlamıştı. Katılımsız bırakılırsa, hata, yeni cihaz bir yedekten geri yüklenirse, kullanıcıların Apple Music kataloglarına, ayarlarına erişmesini veya Senkronizasyon Kitaplığını kullanmasını engelliyor. Apple Music hatasından etkilendiği düşünülen cihazlar iPhone 13, iPhone 13mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max. En yeni Apple iPad mini ve 9. nesil iPad de bu hatadan etkileniyor.

iPhone 13 ve iPhone 13 Mini tanıtıldı!

iPhone 13 Pro Max, geçen hafta Apple etkinliğinde tanıtılan bir grup cihazın seçimi. Bazı etkileyici özellikler ve 1.600 $ fiyat etiketi ile birlikte gelir. Performans açısından, iPhone 13Pro Max, pil ömrü, ekranın parlaklığı, ekran boyutu vb. dahil olmak üzere çeşitli yönlerden daha düşük modelleri geride bırakıyor. Apple Music hatasının yayın öncesi incelemeden nasıl kaçtığı belli değil, ancak güncelleme soruna hızlı çözüm.

Şimdilik, Apple’ın en son ürün tekliflerinde fark edilebilecek tek kusur bu. Şirket, Apple çalışanları tarafından ticari sırlarının utanç verici sızıntılarıyla son zamanlarda mücadele ediyor. Sızıntıyı durdurmak için bazen sıkı önlemler alınsa bile, devam ediyor. En azından Apple Music bug sorununun geçen hafta cihazların piyasaya sürülmesinden önce sızdırılmadığını biliyoruz. Bu şirket için ciddi sonuçlar ortaya çıkarabilirdi.

HUAWEI P50 online satış listelerinde!