5.4 inçlik iPhone 12 modelinin ekranı sızdırıldı

iPhone 12

Apple’ın önümüzdeki günlerde tanıtacağı 5.4 inçlik iPhone 12 modelinin ekranı sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Apple önümüzdeki günlerde yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Şimdiye kadar 3 farklı iPhone modeli tanıtan ABD merkezli şirket bu yıl ise 4 farklı iPhone modeli ile karşımıza çıkacak.

Apple iPhone 11’in devamı niteliğinde iPhone 12 Max, iPhone 11 Pro’nun devamı niteliğinde iPhone 12 Pro ve iPhone 11 Pro Max’ın devamı niteliğinde iPhone 12 Pro Max’ı tanıtacak. Aileye yeni katılan üye ise 5.4 inç ekrana sahip olan iPhone 12 olacak.

İşte 5.4 inçlik iPhone 12 ekranı

Kullanıcıların asıl merak ettiği konu ise Apple’ın çentik tasarımında bir değişikliğe gidip gitmeyeceğiydi. Geçtiğimiz gün sızdırılan iPhone 12 ekranına bakacak olursak çentik tasarımı aynı şekilde devam edecek.

iphone 5.4 12

Son dönemde Apple’ın çentiğin boyutunu küçülteceğine dair bazı söylentiler vardı. Lakin bu söylentilerin de boşa çıktığını görüyoruz. Çünkü sızdırılan iPhone 12 ekranında, eski iPhone cihazlarından alışık olduğumu çentik aynen durmaya devam ediyor.

Apple’ın bu çentik konusuna artık bir çözüm bulması şarj. Yıl 2020 oldu, Apple hala çentikten vazgeçemedi. Umarız önümüzdeki yıl ABD merkezli şirket bu çentik yaklaşımını bir kenara bırakıp tam ekran tasarımına geçiş yapar. Bekleyip göreceğiz.

iPhone 12 ve 12 Pro Max biraz gecikmeli olarak çıkacak