iPhone 11 ile gece modunda çekilen en iyi fotoğraflar yayınlandı!

iPhone 11

Apple, iPhone 11 modelleri ile getirdiği gece moduyla çekilen en iyi fotoğrafları yayınladı. Bu fotoğraflar gerçekten göz kamaştırıyor.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, iPhone 11 serisi ile birlikte gece modunu kullanıma sunmuştu. Android cephesinden uzun zamandır bulunan bu özelliği geç getiren Apple, sunduğu detaylar ve fotoğraflardaki kumlamayı azaltmak için bulanıklaştırmama konusundaki çabaları ile büyük beğeni toplamıştı.

Gece modunda gerçekten oldukça başarılı işlere imza atan Appel, bugün Newsroom üzerinden iPhone 11 ile gece modunda çekilen en iyi fotoğrafları yayınladı. Karşımıza 6 adet fotoğraf ile çıkan Apple, bu fotoğrafların ekstra lensler ile çekilip çekilmediğini belirtmiyor. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların gece modunda çektiği fotoğraflar oldukça başarılı görünüyor.

iOS 13.4 Beta 4 güncellemesi çıktı!

Biz de sizler için bu fotoğrafları bir araya getirdik. Dilerseniz ilerleyen sayfalardan gece modunda çekilen fotoğraflara ulaşabilir, dilerseniz de buradan görsellerin orijinal halini indirebilirsiniz.

Apple Shot On iPhone Challenge Winners Yu Zhang 03032020Gece modu ile çekilmiş diğer fotoğraflar için lütfen sayfa değiştiriniz.