Yeni iPhone 11 Pro tanıtım videosu ana kameralara odaklanıyor

maxresdefault 23

Apple’ın kısa süre önce tanıttığı yeni iPhone modelleri için ilk tanıtım videoları gelmeye başladı. İşte iPhone 11 Pro için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

Apple merakla beklenen yeni iPhone modellerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle tanıtmıştı. Genel beklenti Cupertino merkezli şirketin yenilikçi modeller tanıtacağı yönündeydi. Fakat beklenen gerçekleşmedi. Adeta dağ fare doğurdu.

iPhone 11 Pro için yeni video

Etkinlikte tanıtılan yeni iPhone modellerinin selefi modellere göre en önemli artısı artan kamera sayısıydı. XR’ın halefi olan iPhone 11 çift kamera ile karşımıza çıkarken, XS ve XS Max’ın halefi konumundaki 11 Pro ve Pro Max’ta ise 3’lü ana kamera modülü yer alıyordu.

iphone 11 pro 4

Apple etkinlik boyunca da iPhone11 Pro kamerası üzerinde durmuştu. Görünen o ki önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan reklam kampanyalarında da bu 3’lü kamera modülü üzerinde durulacak. Keza geçtiğimiz gün yayınlanan yeni tanıtım videosunda da odak noktası 3’lü kamera modülüydü. Şimdilik bu üçlü kameranın ne derece başarılı olduğu soru işareti. Yine de Apple’ın kamera söz konusu olduğunda güvenilir isimlerden biri olduğunu unutmamak gerekiyor.

iPhone 11 modellerinin RAM kapasitesi belli oldu.