iPhone 11 etkinliğini YouTube’dan izle!

iPhone 11 etkinliği

Apple, iPhone 11 etkinliği ile tarihinde bir ilke imza atıyor. Önceki etkinliklerini sitesi üzerinden yayınlayan firma, şimdi YouTube’dan da yayın yapacak.

Apple, bugün yeni iPhone modellerini tanıtacak. Bu zamana kadarki etkinliklerini kendi sitesi üzerinden ve Apple TV üzerinden gerçekleştiren Apple, bu yıl bir ilke imza atacak. Bildiğiniz gibi Apple ile Google’ın arası pek iyi değil. Apple sürekli gizlilikten dolayı Google’ı topa tutuyordu. Ancak bu yıl görünüşe göre işin rengi biraz değişmiş.

iPhone 11 etkinliği YouTube’da!

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin yanında yeni ürünlerini de tanıtacağı etkinliği Google‘ın çatısı altında yer alan YouTube üzerinden de gerçekleştirecek.

iPhone SE 2 için 2020 işaret ediliyor!

Türkiye saati ile 20:00‘da başlayacak olan etkinliği aşağıdan izleyebileceksiniz. Etkinliği kaçırmamak için YouTube üzerinden hatırlatıcı kurabileceğinizi belirtelim.

Apple’ın neden böyle bir karar aldığını sorgulamak zor değil. Etkinliği mobil cihazlardan takip etmek isteyenler özellikle de Android tarafında çoğu zaman sıkıntı yaşayabiliyordu. Apple, stream olayını hem sitesi hem de YouTube’a bölerek daha net ve takılmadan bir etkinlik deneyimi sunacak. Bakalım ilerleyen yıllardaki etkinlikler bu şekilde YouTube üzerinden de sunulmaya devam edilecek mi?