iPad mini 4 ne zaman gelecek?

ipad mini 4

Hamza Sood’un Apple’ın yeni işletim sistemi OS X El Capitan içerisinde bulduğu bir PDF dosyası, isminde iPad mini ibaresini taşıyor ve çoklu pencereyi gösteren bir görselle geliyor.

Bu nedenle de Apple’ın üzerinde aktif olarak çalışmaya başladığını duyduğumuz iPad mini 4 modelinde çoklu pencere desteğine yer verebileceği konuşuluyor.

El Capitan kodlarında aynı zamanda internet sitelerinin farklı “i” cihazlardaki performansı denemek için özel bir araç da bulunuyor.

ipad mini 4

Bu araç içerisinde hali hazırda satışta olan iPad mini 3 için de çoklu pencere desteği görülüyor. Apple’ın iOS 9 ile beraber görücüye çıkarttığı Split View yani; “Çoklu pencere özelliği”, donanımsal altyapısı sayesinde şuan için sadece A8x yongaseti, iPad Air 2’de çalışma gösterebiliyor.

Ancak geliştirici Hamza Sood’un yeni keşfi iPad mini 4’ün de bu özelliği alabileceğini gösteriyor. Ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda toplamak gerekirse teknoloji devi Apple mevcut iPad mini 3 ile yeni tanıtacağı iPad mini 4 modelleriyle daha etkili bir kullanıcı deneyimi kurmayı hedefliyor.

Yarın Gece Meteor Şenliği yaşanabilir!