iPad için ekranlı kılıflar yolda!

ipad kiliflari ekranli olacak

Apple’ın en başarılı ürünlerinden iPad hakkında önemli bir gelişme. Apple’ın iPad kılıfları için aldığı patent oldukça heyecan yarattı. Patentte anlatılan yeni ürün, ekran özelliklerine sahip bir iPad kılıfı. Ekranlı iPad kılıfının detayları haberimizde.

ipad-kiliflari-ekranli-olacak

Apple’ın başvurusunu yaptığı patente ilişkin şablonlar aşağıda yer alıyor. Bazı kaynaklar kılıfın üzerinde pencereler olacağını ve ekranı göstereceğini söylerken, bazı kaynaklar kılıfın üzerinde düşük güç tüketimine sahip ekran olacağını söylüyor. Bizler de bu konuda kararsız kaldık ancak her iki ihtimalde de iPad’in beğenilen kılıfı Smart Cover, yeni bir özelliğe kavuşuyor.

Zaten Apple’ın iOS 9’daki getireceği çoklu pencere yönetimi gibi yenilikler, iPad’in bir iş cihazınıza dönüşeceğini gösteriyordu. Hem eğlence hem iş odaklı bir cihazda böyle kılıf oldukça faydalı olabilir. Ekranı açmadan bildirimleri kontrol etmek, mesajları okumak, Wi-fi açıp kapatmak, 3G’yi açıp kapatmak, yapılacaklar listesini görmek gibi yeniliklerle iPad’ın çok daha fonksiyonel ve pratik olması sağlanabilir.

ekranli-ipad-kilifi

Söz konusu bu yeni iPad kılfının ne zaman çıkacağı henüz belirsiz ancak yeni iPad modelleriyle birlikte duyurulabilir. Tabii ki bu kılıf piyasaya çıktıktan sonra beğenilirse, iPhone içni yapılması da istenecektir. Apple tarafından güzel gelişmeler gelmeye devam ediyor.

IFA 2015’te hangi marka hangi ürünü duyuracak?