iOS 16 Canlı Etkinlik özelliği çok beğenildi

iOS 16 özellikleri

Apple’ın üzerinde çalıştığı ve servis edilmesine artık saatlerin kaldığı yeni iOS sürümü, oldukça önemli bir özelliği beraberinde getirecek.

iOS 16 Canlı Etkinlik özelliği çok beğenildi. Amerikalı teknoloji devi Apple için yine son derece hareketli bir dönemden geçiyoruz. Eylül ayında tanıtılan yeni iPhone serisi ile başlayan ve sonrasında iOS 16 sürümünün servis edilmesiyle devam eden bu süreçte, bir sonraki adımsa yeni işletim sistemi sürümünün ilk kapsamlı güncellemesini servis etmek.

Apple, 12 Eylül Pazartesi günü iOS 16 ve watchOS 9'u piyasaya sürecek

Bugüne kadar iOS 16’nın yeni sürümü hakkında birçok önemli bilgi ortaya çıkmış olsa da, bunların içerisinde en heyecan verici olanı kuşkusuz Canlı Etkinlik özelliği. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinde bulunan Dinamik Ada özelliğini çok daha anlamlı hale getirecek olan bu özellik sayesinde, artık iPhone kullanıcıları maç sonuçları gibi anlık bildirimleri bu alandan takip edebilecekler.

Google iOS 16 kilit ekranı yenilikler getiriyor

iOS 16 Canlı Etkinlik özelliği çok beğenildi

Biraz daha detaylı bir şekilde izah edecek olursak, bildiğiniz üzere Dinamik Ada bölümü özelliği gereği gerektiği kadar büyüyüp küçülebiliyor. İşte iPhone kullanıcıları isterlerse bu bölümde Canlı Etkinlik özelliğini aktif ederek, diledikleri bir maçın skorunu hiçbir siteye girmeden bu bölümden takip edebilecekler. Bu sayede gol gibi gelişmelerden anlık olarak haberdar olacak olan iPhone kullanıcıları için, Dinamik Ada özelliği de çok daha anlamlı bir hale bürünecek.

Apple, iOS 15.5'i yükseltmelerle kullanıma sunuyor

Tabi bu özelliğin yapısı gereği yalnızca iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max sahipleri tarafından kullanılabileceğini de bir kez daha hatırlatalım.

Citroen C5 X Euro NCAP testlerinde tuzla buz oldu