Galaxy Wide 3 tanıtıldı! İşte Galaxy Wide 3 özellikleri!

Galaxy Wide 3 özellikleri

Samsung, giriş – orta segmentteki yeni kozu olan Galaxy Wide 3 modelini tanıttı. Galaxy Wide 3 özellikleri ile akıcı bir deneyim sunacak gibi görünüyor. İşte Galaxy Wide 3 özellikleri!

Samsung, Galaxy ailesine yeni bir üye daha ekledi. Galaxy Wide 3 olarak lanse edilen yeni telefon, özellikleri ile giriş ila orta segment arasında yer alıyor. Güney Kore’de tanıtılan Galaxy Wide 3 özellikleri ve fiyatı ile her kesme hitap etmeyi başarıyor.

Galaxy Wide 3 özellikleri nasıl?

Galaxy Wide 3, 5.5 inç büyüklüğünde ve 720 x 1280 çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Çift SIM kart desteği ile gelen Galaxy Wide 3, kutusundan en güncel Android sürümü olan Android Oreo ile çıkıyor.

Gücünü 1.6 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciden alan Galaxy Wide 3, RAM konusunda gayet ideal diyebileceğimiz 2 GB RAM‘e yer veriyor. Galaxy Wide 3 kamera konusunda da segmentine göre oldukça iddialı görünüyor.

iPhone 9 görüntülendi!

Galaxy Wide 3’te 13 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 diyafram açıklığına sahip arka kamera yer alıyor. Telefonun ön bölümünde ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.9 diyaframlı Selfie kamera yer alıyor.

Bu ön kameranın yüz tanıma özelliğine sahip olduğunu belirtelim. Yani telefonun ve uygulamaların kilidini yüzünüz ile açabiliyorsunuz.

Galaxy Wide 3 özellikleri

32 GB dahili depolama birimi ile gelen Galaxy Wide 3, microSD kart desteği sayesinde 400 GB’a kadar hafıza arttırım imkanı sunuyor. 3.300 mAh kapasiteli bataryadan beslenen bu telefonun fiyatı ise 290 bin Kore wonu yani yaklaşık olarak 1.300 TL olarak belirlendi. Son olarak bu modelin sadece Güney Kore’ye özel olacağını belirtelim.