Instagram sessize alma özelliği ile güncellendi!

Instagram sessize alma

Instagram sessize alma özelliği ile güncellendi. Bu güncelleme ile Nezaket gereği takip ettiğiniz kişileri, Instagram sessize alma özelliği ile ana sayfanızdan gizleyebileceksiniz.

Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram, yeni özellikleri ile rakiplerine adeta göz dağı veriyor. Geçtiğimiz günlerde 3 farklı yeni özelliğini test eden Instagram, şimdi de sessize alma özelliğini kullanıma sundu.

Twitter’da yer alan sessize alma özelliğine benzeyen bu özellik sayesinde, nezaket gereği takip ettiğiniz kişilerin gönderilerini, ana sayfanızdan gizleyebileceksiniz.

Instagram sessize alma özelliği nasıl kullanılır?

iOS ve Android sahiplerine henüz kademe kademe olarak sunulan Instagram sessize alam özelliğini kullanmak çok kolay. Ana sayfanıza düşen bir gönderinin sağ üst bölümünde yer alan “…” noktaya tıklayın. Açılan pop-up ekranında sessize al seçeneğine basın.

Bu seçeneğe tıkladıktan sonra, karşınıza iki farklı seçenek açılacak. Bu seçenekler arasında “gönderiyi sessize al” ve “gönderi ve hikayeyi sessize al” yer alıyor. İstediğinize göre seçim yaparak, gönderileri artık ana sayfanızdan gizleyebilirsiniz.

Instagram sessize alma

Instagram‘ın uzun süredir beklenen bu özelliğini çok yakında herkes kullanabilecek. Ayrıca Instagram’ın test aşamasında olan ve kullanım kolaylığı sunan yeni özelliklerini merak ediyorsanız; aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Instagram yeni özellikler ile güncellenecek!

Son olarak Instagram’ın 2018 yılı içerisinde görüntülü ve sesli arama özelliğini kullanıma sunarak, WhatsApp’a rakip olacağını belirtelim. Hikayeler özelliği ile Snapchat‘i piyasadan silen Instagram, bakalım daha başka yenilik yapacak mı?