Instagram yakında masaüstünde gönderi oluşturmanıza izin verecek

Instagram yakında masaüstünde gönderi oluşturmanıza izin verecek

Instagram, şu an itibariyle, kullanıcıların masaüstü tarayıcılar aracılığıyla gönderi oluşturmasına ve paylaşmasına izin vermiyor. Ancak, şirketin, kullanıcıların bunu kolaylıkla yapmasını sağlayacak bir özellik üzerinde çalıştığı söylendiği için bu durum değişmek üzere.

Instagram’ın özelliklerinin çoğu, temel işlevlerinden biri olan gönderi oluşturma ve düzenleme yeteneği de dahil olmak üzere mobil uygulamasına özel. Ancak son bir yıldır masaüstü Instagram sitesini genişletme eğilimi var. Twitter’daki bir geliştiriciye göre Instagram, masaüstü sitesinden gönderi oluşturmanıza ve düzenlemenize izin vermek üzere.

Instagram yakında masaüstünde gönderi oluşturmanıza izin verecek

Tipster Alessandro Paluzzi’nin bir raporuna göre, Facebook’un sahip olduğu görüntü paylaşım uygulaması, kullanıcılarının görüntüleri ve videoları masaüstünden paylaşmasına olanak tanıyan bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu, kullanıcıların yakında Facebook ve WhatsApp gibi diğer uygulamaları kullandıkları gibi masaüstü tarayıcıları aracılığıyla Instagram’ı da kullanabilecekleri anlamına geliyor. Haberci, geliştirmeyi paylaşmanın yanı sıra, bu özelliğin nasıl çalışacağına dair bize fikir veren bir dizi ekran görüntüsünü de paylaştı. Özellik şirketin mobil uygulamasına benzer bir şekilde çalışacak. Kullanıcılar, mobil uygulamaya benzer bir şekilde doğrudan bilgisayarlarından resim ve video yükleyebilecek, boyut ve yönü (kare, dikey veya yatay) seçebilecek, filtreler, açıklama, konum ve diğer ayrıntıları ekleyebilecek. Bununla birlikte, özellik hala geliştirilme aşamasında. Buna göre özellik nihayet kullanıcılara ulaştığında, daha da iyileştirilebilir. Şirketin bu özelliği kullanıcılarına ne zaman sunacağına dair bir bilgi yok.

Cardano tüm zamanların en yüksek seviyesinde!