Instagram ve Facebook çöktü

Instagram ve Facebook

Daha önce defalarca çöken Instagram ve Facebook, geleneği bozmadı. Dünyanın en fazla kullanılan sosyal medya uygulamaları olarak bilinen Facebook ve Instagram, kısa bir süre önce çöktü. Facebook hesabından gönderi yapılamazken, Instagram hesabına giriş yapmak tamamen imkansız hale geldi.

Şu an için kesintinin yaşandığı ülkeler şunlar: Türkiye, İngiltere, BAE, İsveç, Almanya, Brezilya, Mısır, Hollanda, Singapur ve Bahreyn. Facebook ve Instagram’ın aynı kişiye ait olması, tüm okları tek bir şirkete doğru yönlendirdi.

Instagram ve Facebook problemleri WhatsApp’a sıçrayabilir

Ana sayfa yenilemesinin yapılamadığı ve girişlerin neredeyese imkansız hale geldiği Instagram platformu, ilk etapta 10 dakikada bir giriş imkanı sunuyordu. Ancak son bir saattir hesaplara giriş imkansız hale geldi. Sosyal medya platformlarındaki bu problem yalnızca mobil uygulamalarda değil, web üzerinden yapılan girişlerde de ortaya çıkıyor.

Instagram ve Facebook kapandı

ABD merkezli şirketin sosyal medya platformlarında ortaya çıkan bu problemin daha WatsApp’a da sıçradığı söyleniyor. Video ve fotoğraf gönderiminde, bazı sorunların ortaya çıktığı kullanıcılar tarafından dile getirildi. Şu an tüm kullanıcılar şirketten acil bir açıklama bekliyor. Konuyla ilgili gelişmeleri, anlık olarak aktarmaya devam edeceğiz.

Dünyanın en çok ziyaret edilen internet siteleri 2019