Instagram canlı yayın özelliği test aşamasında!

instagram

Popüler sosyal mecra Instagram canlı yayın özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Facebook’un en başarılı şirketlerinden biri olan Instagram, yeni bir özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Söz konusu özellik ABD’deki bazı şanslı Instagram kullanıcıları tarafından test edilmeye başlanmıştı. Şimdi ise ABD’deki tüm kullanıcılar yeni özelliği deneyebilecek. Peki bu özellik ne?

Instagram canlı yayın özelliği ile geliyor!

Facebook Live ile canlı yayın konusunda büyük bir başarı elde eden Facebook’tan sonra aynı özellik şimdi Instagram’a geliyor. 2016 yılı içerisinde çok sayıda yeni özellik ile kullanıcıların karşısına çıkan Instagram, yeniliklere adeta doymuyor.

Meerkat ile başlayan mobil cihazlarda canlı yayın özelliği, Periscope ile adeta şaha kalkmıştı. Sonrasında gelen Facebook Live’dan sonra şimdi Instagram aynı özellik ile gelecek.

Android ve iOS kullanıcıları tarafından test edilebilecek olan Instagram canlı yayın özelliğinde, yayın bittikten sonra geriye dönüş mümkün olmayacak. Yani geçmiş yayınlar izlenemeyecek. Ancak kullanıcıların daha fazla yayına ulaşması için, dünyadaki tüm canlı yayınlar listelenecek. Benzer özellik Periscope tarafından da kullanılıyor. Söz konusu özellik ile ilgili henüz daha fazla detay bulunmuyor. Bakalım Instagram bu özelliğiyle de kullanıcıların beğenisini kazanabilecek mi? Mobil uygulamalardaki canlı yayın özelliğini beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Samsung Galaxy S8’de beklenen 7 önemli özellik!