Deli mi ne? Instagram hesabı kapatıldı!

you2 Imyw cover

Deli mi ne? Instagram hesabı sürpriz bir şekilde kapatıldı. Bakalım Google cephesi de Instagram gibi katı yaptırımlar uygulayacak mı?

Türkiye gündemine kötü bir olay ile oturan Deli mi ne? isimli YouTube kanalının sahibi Fester Abdü için ilk yaptırım Instagram cephesinden geldi. İstanbul’da oynan Liverpool – Chelsea Süper Kupa Finali’nde sahaya Fuck off (S** Git) tişörtü ile atlayarak, Türkiye’yi PR için dünyaya rezi eden Fester Abdü’nün Instagram hesabı bugün kapatıldı.

https://www.instagram.com/delimine Instagram sayfasına girmeye çalıştığınızda “Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor. Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir. Instagram’a geri dön.” uyarısı ile karşılaşıyorsunuz.

Deli Mi Ne? YouTube kanalı kapatılacak mı?

Feste Abdü’nün Instagram hesabının; Instagram tarafından mı yoksa kişi tarafından isteyerek mi kapatıldığı henüz bilinmiyor. Ancak Tottenham ile Liverpool arasında oynan Şampiyonlar Ligi Finali‘nde de sahaya Kinsey Wolanski isimli bir kadın atlamıştı. Bu olay sonrası Kinsey Wolanski’nin Instagram hesabı, Instagram tarafından kapatılmıştı.

Deli mi ne? Instagram

Bakalım Google, Facebook’un bünyesinde yer alana Instagram gibi katı yaptırım uygulayıp, Deli mi ne? isimli YouTube kanalını kapatacak mı?


Yorumlar kapatıldı.