Instagram, masaüstü uygulamasından gönderi paylaşma özelliği gelebilir

Instagram, masaüstü uygulamasından gönderi paylaşma özelliği gelebilir

Instagram mobil uygulaması ve masaüstü uygulaması arasında ciddi farklar var. Mobil uygulamada yapabildiğimiz çoğu şeyi masaüstü uygulamasında yapamıyoruz. Bu da haliyle kullanıcılar açısından oldukça kısıtlayıcı oluyor. Ancak görünüşe göre bu durum değişmek üzere.

Örneğin fotoğraf yüklemek veya hikaye paylaşmak için mutlaka mobil uygulamayı kullanmanız gerekli. Instagram da masaüstündeki eksikliklerinin farkında. Görünüşe göre Facebook’a bağlı platform bu yönde iyileştirmelere gidecek. Bir Instagram sözcüsü, “Pek çok kişinin bilgisayarlarından da Instagram’a eriştiğini biliyoruz” “Bu deneyimi geliştirmek için, şimdi masaüstü tarayıcılarıyla Instagram’da bir Akış gönderisi oluşturma özelliğini test ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Instagram, masaüstü uygulamasından gönderi paylaşma özelliği gelebilir

Instagram masaüstü uygulamasından gönderi paylaşma özelliği daha Alessandro Paluzzi tarafından fark edilmişti. Ancak o sırada özellik henüz beta aşamasındaydı. Yani sadece belirli kullanıcılara sunulmuştu. Artık özelliği daha fazla insanın görmeye başlamasıyla durum değişiyor diyebiliriz. Çoğu kişinin bildirdiğine göre, masaüstü tarayıcılardan Instagram’ınıza birden fazla fotoğraf yüklemek, düzenlemek ve filtreler uygulamak mümkün. Önceden, bilgisayarlarından gönderi göndermek isteyen kullanıcılar bu özelliğe erişemiyordu. Bu değişiklik önemli bir gelişme. Bu hamleyle Instagram web sitesini uygulama kadar işlevsel hale getirme yolunda büyük bir adım olacak. Aynı zamanda Instagram’ın Facebook’a daha da çok benzediğinin de bir başka işareti. Bu haftanın başlarında şirket, takip ettikleri hesapların gönderilerinden önce kullanıcıların akışlarında “önerilen gönderiler” ekleyecek başka bir özelliği daha test ettiğini doğruladı.

Dogecoin yaratıcısı Twitter üzerinden bomba bir açıklama yaptı: Fiyat yükselir mi