Apple sanatçı temalı Fitness+ antrenmanları bu pazartesi başlayacak

Apple sanatçı temalı Fitness+ antrenmanları bu pazartesi başlayacak

Apple geçtiğimiz aralık ayında Fitness+’ı piyasaya sürdü. Hizmetin gelişinin ardından altı aydan biraz fazla zaman geçti ve şirket o zamandan beri platformu büyütmekle meşgul. Şirket, ilgi çekecek antrenman programlarıyla önümüzdeki hafta gündeme oturmayı planlıyor.

Apple, Fitness+ programını herkese uygun olacak içeriklerle düzenlemeye özen gösteriyor. Uygulamada yedi yaşından yetmiş yaşına kadar herkes kendine göre bir program bulabilir.İster yüksek etkili antrenmanlar seçin isterseniz daha düşük etkili antrenmanları  tercih edin.Şirket yaşlılar ve hamilelere bile özel antrenman programları ekledi. Bunlara en olarak bu ayki WWDC etkinliğinde Apple, fitness eğitmeni Jeanette Jenkins’in yeni “sanatçı spot ışığı” çalma listelerini ve antrenmanlarını tanıttı. Bugün, bu özellikler hakkında daha fazla ayrıntı ve lansman tarihi geldi: 28 Haziran Pazartesi.

Apple sanatçı temalı Fitness+ antrenmanları bu pazartesi başlayacak

Pazartesi günü, Fitness+ aboneleri HIIT, Yoga, Dans, Güç, Koşu Bandı ve Bisiklete binme gibi kategoriler arasında belirli bir sanatçının şarkılarının çalma listelerini içeren antrenmanlar seçebilecekler. Apple’ın bu özelliğin bir parçası olacağını söylediği Lady Gaga’ya ek olarak, Keith Urban, Alicia Keys ve Jennifer Lopez için de sekmeler yer alacak. Başlangıçta dört antrenman mevcut olacak ve Apple önümüzdeki dört hafta boyunca her Pazartesi dört yeni antrenman eklyecek. Seanslar 20 veya 30 dakika uzunluğunda olacak. Apple’ın eğitmenleri seçilen sanatçının şarkıları eşliğinde antrenman programları düzenleyecek. Fitness+ kullanmayıp Apple Music kullanıyorsanız, bu çalma listelerini kendiniz de bulabilir ve bireysel olarak kendiniz de dinleyebilirsiniz.

Dogecoin yaratıcısı Twitter üzerinden bomba bir açıklama yaptı: Fiyat yükselir mi