Facebook masaüstü uygulaması yakında kapanıyor

Facebook masaüstü uygulaması yeni

Birçok kişinin beğenerek kullandığı Facebook masaüstü uygulaması, nedeni bilinmeyen bir kararla birlikte kapanacak. Ücretsiz olarak indirilebilen uygulama, bu ay sonunda kullanıcılarıyla vedalaşıyor.

Gelen haberler ile birlikte, sosyal paylaşım devi Facebook’un Windows 10’daki uygulamasının yavaş yavaş bittiği söylendi. Tüm bu gönderilen bilgilere göre Facebook’un resmi Windows 10 uygulaması, bu ay sonunda tamamen erişimden çıkıyor. Böylece kullanıcılar, dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesinin masaüstü uygulamasına veda ediyor.

Facebook masaüstü uygulaması tamamen kapanacak

Gelen bilgilere göre Facebook, bir süredir platforma Windows 10 uygulamasından giriş yapan kullanıcılara bazı bilgiler veriyor. Bazılarını Facebook’a tarayıcılardan girmeye teşvik ediyordu. Bir çok kişi bunu tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyordu. Facebook ise konuyu geçiştirmeye devam etti

Facebook masaüstü uygulaması

Masaüstü platformunu kullanan kişilere e-posta yoluyla bu uyarılarda bulunan şirketin ifadelerinde Facebook Messenger Windows 10 uygulamasının kapatılacağı net olarak söylenmedi. Ancak daha sonra yayınlanan mesajlarda işin boyutu ortaya çıktı

Şirket tarafından yapılan açıklamada, “Facebook’a bilgisayar uygulaması yoluyla erişiyor olduğunuzdan dolayı sizi uygulamanın 28 Şubat, cuma gününde kapatılacağı bilgisini vermek isteriz. Tarayıcı yoluyla www.facebook.com adresine giderek arkadaşlarınıza ve en sevdiğiniz Facebook özelliklerine hala ulaşabilirsiniz. En iyi Facebook tecrübesine ulaşmak için Microsoft Edge gibi desteklediğimiz tarayıcıları en güncel halleriyle kullandığınızdan emin olun.” ifadelerine yer verildi. Sizce bu uygulamanın kapatılması kullanıcılara zarar verecek mi?

Instagram hikayeler video kırpma özelliği ile geliyor