Inside Out 2 çıkış tarihi açıklandı

inside out 1

Animasyon filmlerini beğenerek takip edenlerin gönüllerinde taht kuran Inside Out yani ülkemizdeki ismiyle Ters Yüz filminin yeni macerasının vizyon tarihi belli oldu.

Inside Out 2 çıkış tarihi açıklandı. Animasyon türündeki filmlerin çocuklar için olduğu anlayışı artık çok gerilerde kaldı. Bugünün dünyasında, her hangi bir yaştan herhangi bir kişi de animasyon filmlerini beğenerek takip edebilmekte.

Şüphesiz bu ortamın gelişmesinin arkasında ise, son yıllarda beyaz perdeye yansıtılan birbirinden güzel içerikleri görüyor olmamız var. İşte 2015 yılında vizyona giren ve içlerinde “En İyi Animasyon Filmi” de bulunmak üzere pek çok ödül kazanan Inside Out isimli animasyon filmi de bu içeriklerden biri.

Inside Out 2 çıkış tarihi

Film, dünya çapında 850 milyon dolardan fazla gişe hasılatı elde edince, sinemaseverler yeni maceranın yakında çıkabileceğini düşünerek heyecanlanmışlardı. Ancak gerçek hiç de öyle olmadı.

Inside Out 2 çıkış tarihi

Inside Out 2 çıkış tarihi açıklandı

Aradan geçen 7 seneye rağmen hala Inside Out’un yeni macerası çıkmış değil. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde düzenlenen Disney D23 Expo etkinliğinde verilen müjde uzun süren bekleyişin sonlanacağını ve Inside Out 2’ye kavuşacağımızı müjdeliyordu. Bugün gelen son bir bilgi ise, filmin gösteriminin o kadar da yakın olmadığını ortaya koydu.

Inside Out 2 çıkış tarihi

Disney’den yapılan son açıklamaya göre, Inside Out 2, 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek. Evet yanlış okumadınız, 2023 değil 2024. Yani filmin çıkmasına daha neredeyse 2 sene var. Her ne kadar çok başarılı bir film olsa da Inside Out 2’nin sonuçta bir animasyon filmi olması nedeniyle kimse tarihin bu kadar ileri atılmasını beklemiyordu. Ancak artık tarih açıklandı ve bizim de beklemekten başka çaremiz yok.

Google Fotoğraflar artık çok daha kullanışlı hale gelecek